“Trabzon’da Freni Çekilmeyen Araç Çarptı”

KAZA BİLGİLERİ

Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Kalkınma Mahallesi’nde bir kaza yaşandı. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen 61 TT 760 plakalı Fiat marka hafif ticari araç, sürücünün el frenini çekmeyi unuttuğu için yokuş aşağı hareket etmeye başladı. Araç, sürücünün damacana su boşaltmak için araçtan indikleri esnada hareket etti ve yaklaşık 100 metre boyunca kontrolsüz bir şekilde ilerledi.

Araç, kontrolsüz ilerleyerek otobüs durağına çarptı. Neyse ki kaza sırasında otobüs durağında kimsenin bulunmaması, olası bir can kaybını önledi. Araç durağa çarparak durabildi ve kazada herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Ancak otobüs durağında maddi hasar meydana geldi.

Çevredeki vatandaşların yaşadığı büyük panik anları, bölgedeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, aracın hızla ilerleyerek durağa çarptığı ve çevredeki insanların şaşkınlıkla durumu izlediği anlar dikkat çekti.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.