Süper Lig’de 2025-2026 sezonunun heyecanı devam ediyor. Ligin 12. hafta serüveninde Trabzonspor, Fatih Tekke’nin yönetiminde Akyazı Stadyumu’nda Alanyaspor ile karşılaştı. Yoğun çekişmeye sahne olan maçta hakem Ali Şansalan düdüğünü çaldı ve iki takım 1-1’lik eşitlikle sahadan ayrıldı.
KAZANAN ÇIKMADI
Trabzonspor’un golü karşılaşmanın 15. dakikasında Paul Onuachu ile gelirken, Alanyaspor ise eşitliği 73. dakikada Ianis Hagi ile sağladı. Maçta hiçbir taraf galip gelemedi.
TRABZONSPOR, SON 2 MAÇINDA BERABERE KALDI
Bu sonuçla birlikte Trabzonspor, ligdeki son iki maçından da beraberlikle ayrılarak puanını 25’e çıkardı ve 3. sıraya yerleşti. Bordo-mavili ekip, ligdeki hedeflerine ulaşma konusunda sıkıntı yaşamaya devam ediyor.
ALANYASPOR, 3 MAÇTIR KAZANAMIYOR
Konuk ekip Alanyaspor ise son 3 maçında galip gelemeyerek sıkıntılı bir süreçte bulunuyor. 15 puanla 8. sıraya yerleşen Alanyaspor, bu durumu aşmak adına özveri göstermesi gerektiğinin farkında.
SIRADAKİ MAÇLAR
Önümüzdeki hafta Trabzonspor, Başakşehir’e konuk olacakken, Alanyaspor ise Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Her iki takım da rakiplerinden puan almak için hazırlıklarını sürdürecek.