MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ
Süper Lig’in 7. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan bu heyecan dolu karşılaşmayı Trabzonspor 4-3’lük skorla kazandı. Bordo-mavililer, 20. dakikada Felipe Augusto’nun attığı golle öne geçti. Fatih Karagümrük, 28. dakikada Tiago Çukur’un golüyle eşitliği sağladı. Trabzonspor, 35. dakikada Paul Onuachu’nun muhteşem golü ile yeniden üstünlüğü elde etti.
SON DAKİKA GOLLERİ
Karşılaşmanın ikinci yarısında goller son anlarda geldi. 88. dakikada Danylo Sikan, Trabzonspor’un farkı üçe çıkaran golünü attı. Ancak, 90+1 ve 90+2. dakikalarda David Fofana, goller bularak farkı bire indirdi. Maç, Trabzonspor’un 4-3’lük galibiyeti ile tamamlandı. Bu sonuç, Trabzonspor’un üç maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı.
VAR UYGULAMASI VE PENALTI
Fatih Karagümrük – Trabzonspor karşılaşmasında ilk yarının uzatma dakikalarında bordo-mavili ekip penaltı kazandı. 45+3. dakikada ceza sahasında Paul Onuachu’nun rakibi Atakan Çankaya tarafından formasından çekilmesi sonucunda hakem Mehmet Türkmen, penaltı noktasını gösterdi. VAR incelemesinin ardından hakem Türkmen, verdiği kararı değiştirmedi. Trabzonspor, bu sonuçla puanını 14’e yükseltti. Fatih Karagümrük ise 3 puanda kaldı.
GELECEK MAÇLAR
Trabzonspor, gelecek hafta Kayserispor’u konuk edecek. Fatih Karagümrük ise Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Ligdeki rekabetin tırmandığı bu dönemde, her iki takım da sezonun devamında sürpriz sonuçlara imza atmak için çaba gösterecek.