“Trabzonspor’un Moral Bozukluğu ve Hakem Tepkisi”

MORAL BOZUKLUĞU VE TEPKİLER

Süper Lig’in 11’inci hafta maçında sahasında Fenerbahçe’ye yenilen Trabzonspor’da keyifler kaçtı. Geçtiğimiz hafta Göztepe karşısında yaşanan mağlubiyetin ardından, sahasında galip gelerek moral bulmayı hedefleyen bordo-mavililer, üst üste aldıkları iki kayıpla zirve yarışında iyice geriye düştü. Maç sonunda, Trabzonspor camiasında hem oyuncuların hem de taraftarların moralleri bozuldu ve karşılaşmanın hakemine olan tepkiler dinmiyor.

TARİHİ GALİBİYET

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Trabzon’da oynanan maçın ardından yine kazandı ve Süper Lig’de 2016 yılından bu yana Trabzonspor’un sahasında üst üste iki galibiyet alan ilk takım oldu. Dün oynanan maç, 3-2 Fenerbahçe’nin lehine sonuçlandı. Bu karşılaşma sonunda Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan son 15 Süper Lig maçında, toplam 45 gol atıldı ve bu maçların 13’ünde her iki takım da gol buldu. Trabzonspor, bu maçlarda 23 gol atarken, Fenerbahçe ise 22 gole ulaştı.

Süper Lig’in 11’inci haftasının ardından bordo-mavili takım, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkının 16’ya çıkmasına engel olamadı. Trabzonspor, 12 puanla ligde 11’inci sırada kendine yer buldu. Bu sonuç, takım için gereken bir konu olarak değerlendirilirken, gelecekteki mücadeleler için gereken planlamaların yapılması önem taşıyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.