Trump, İstanbul Zirvesi Hakkında Bilgi Verdi

TRUMP’IN AÇIKLAMALARI

ABD Başkanı Donald Trump, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Perşembe günü Türkiye’de planlanan Ukrayna savaşıyla ilgili görüşmelere katılıp katılmayacağını bilmediğini belirtti. Trump, Katar’a doğru hareket ederken Air Force One’da gazetecilere şu sözleri söyledi: “Benim orada olmamı isterdi ve bu bir olasılık… Ben orada olmazsam onun da orada olacağını sanmıyorum. Bunu öğreneceğiz. Türkiye’ye gelebilirim. Putin benim de zirveye katılmamı istiyor.”

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

CHP’de İstifa Krizi Derinleşiyor: 100 Üye Ayrıldı

İki CHP meclis üyesi, Ercan Duman ve Mutlu Nak, partilerinden ayrıldıklarını duyurdu. İkili, gelecekteki çalışmalarına AK Parti çatısı altında devam edeceklerini belirtti.

Yılın Ülkesi Suriye Olarak Seçildi

The Economist dergisi, 2025 yılı için yılın ülkesi olarak Suriye'yi belirledi. Bu karar, Suriye'nin uluslararası gündemdeki önemine dikkat çekiyor.

Kılıçdaroğlu’ndan Değişim İddialarına Cevap Geldi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun aktif siyaseti bıraktığına dair iddialar, çalışma ofisi ekibi tarafından kesin bir dille reddedildi.

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadeye Çağrıldı

Ünlü kişilerle ilgili yapılan uyuşturucu soruşturmasında, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Sadettin Saran’ın şüpheli olarak ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu Üçüncü Toplantısını Bekliyor

Asgari ücret zammı için üçüncü toplantı öncesi gözler komisyonda. Toplantının tarihi henüz belirlenmedi, olası zam oranları merak ediliyor.