KAZA SONUCU 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 6 KİŞİ YARALANDI
Tunceli-Erzincan kara yolunun 15. kilometresindeki Pah Köprüsü mevkisinde meydana gelen kazada, isimleri belirlenemeyen bir cip ile hafriyat kamyonu çarpıştı. Kazada cipten 1’i çocuk 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye, UMKE, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavileri devam eden yaralılar arasında çocuklar da bulunmaktadır.
ÖLENLERİN VE YARALILARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Kazada hayatını kaybeden ve yaralanan kişilerin kimlikleri tespit edildi. Cipte bulunan Emrullah Korkmaz ve oğlu Alparslan hayatını kaybederken, diğer yaralılar arasında sürücü Erkan G. ve çocuklar da yer almaktadır. Yaralılar arasında Menessa K., Buğlem G., Sare Hüma G., Esma G. ve Hilal K. bulunmaktadır. Yaralıların hastanedeki tedavileri devam etmekte olup, kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri netlik kazanmış durumdadır.
KAMYON ŞOFÖRÜ GÖZALTINA ALINDI
Kazaya karışan hafriyat kamyonunu kullanan şoför İ.A. gözaltına alındı. Şoförün emniyetteki işlemleri devam etmektedir. Kazanın ardından alınan bu önlem, soruşturmanın daha detaylı yürütülmesini sağlayacaktır. Güvenlik güçleri, kaza ile ilgili gerekli incelemeleri sürdürmektedir.