Türkiye’de Togg T10X, prestijli Yılın Otomobili ödülünü kazandı

Türkiye’de her yıl düzenlenen “Yılın Otomobili” yarışmasının bu seneki kazananı belli oldu. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen törenle açıklanan sonuca göre, OGD üyesi 63 otomotiv gazetecisinin oylarıyla toplamda 2 bin 630 puan alan Togg T10X, birinci seçildi. Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş’ın da katıldığı törende, kazanan araca ödülü takdim edildi.

Ödül töreninde sadece “Yılın Otomobili” değil, aynı zamanda 3 farklı kategorideki birinciler de açıklandı. “Yılın Basın Lansmanı” ödülü Gökçeada’da gerçekleştirilen Renault Austral lansmanının oldu. Ayrıca “Yılın İnovasyonu” ödülü, mobilite deneyimini tek bir uygulamada birleştiren “Togg Trumore Dijital Deneyim Platformu”na verildi. “Yılın Tasarımı” kategorisinde ise ödülü Kia EV9 kazandı.

“Türkiye’de Yılın Otomobili” yarışması, 28 aday arasından jüri tarafından seçilen 7 otomobilin finalde yarışmasına izin verdi. Finalist araçlar, tasarım, yol tutuş, ergonomi, yakıt tüketimi, emisyon oranları, güvenlik, donanım seviyesi ve fiyat-değer oranı gibi kriterlere göre değerlendirildi. Sonuçta finale kalan araçlar arasında BMW 5 Serisi, Chery Tiggo 8 Pro, Hyundai Ioniq 6, Mercedes-Benz E Serisi, Renault Austral, Togg T10X ve Toyota C-HR Hybrid yer aldı. Yarışmanın finalinde Togg T10X birinci olurken, diğer modeller de titizlikle değerlendirildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.