Tütün Ürünlerinde Fiyat Artışı Resmen Yürürlüğe Girdi

Akaryakıt ve gıda fiyatlarındaki dalgalanmaların ardından, 2026 yılının ilk tütün ürünü fiyat artışı resmi olarak başladı. Sektör temsilcileri tarafından bir süredir dile getirilen maliyet artışları, bu sabah itibarıyla raflardaki etiketlere yansıdı. Tütün kullanıcıları, “En pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?” sorusunun yanıtını aramaya başladı. Belirli bir sigara grubundaki zam sonrası en düşük ve en yüksek sigara fiyatları netleşti. Peki, sigara fiyatlarına ne ölçüde zam yapıldı? İşte detaylar…

YENİ FİYAT ARTIRIMI FİYATLARA YANSIDI

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı, sosyal medya aracılığıyla zammın gerçekleştiğini duyurdu. Erol Dündar, “Bir sigara grubunda 5 TL’lik zam uygulaması bugün itibarıyla başladı” diyerek, güncellenmiş fiyat listesinin bayilere ulaştığını bildirdi. Yapılan güncelleme ile, özellikle ithal harmanlı sigara grubundaki fiyatlar rekor seviyelere ulaştı.

AŞAMALI FİYAT TARİFESİ AÇIKLANDI

5 Ocak 2026 tarihi itibarıyla geçerli olacak yeni fiyat tarifesine göre, tütün ürünlerindeki en düşük ve en yüksek fiyatlar belirlendi. Yapılan güncellemeye göre, en ucuz sigara fiyatı 90 TL, en pahalı sigara fiyatı ise 105 TL olarak belirlenmiş durumda.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Gaziantep’te Tefecilik Suçuna Yönelik Operasyon Gerçekleşti

Gaziantep’te gerçekleştirilen tefecilik operasyonunda, polis 22 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilere yönelik geniş kapsamlı çalışma sürüyor.

İzmir’deki Feci Kaza Anının Görüntüleri Yayınlandı

İzmir Buca'da freni boşalan bir kamyonun bir otomobile çarparak 3 kişiyi yaraladığı kazanın görüntüleri yayımlandı. Yaralılardan ikisi ağır durumda.

Uşak-Ankara Karayolu 3 Saat Trafiğe Kapandı

Uşak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle Uşak-Ankara karayolu Dumlupınar Rampaları'nda ulaşım 3 saat boyunca durdu, yolda kalan araçlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Çorum’da Kar Yağışı Nedeniyle Mahsur Kalan Araçlar İçin Seferberlik

Alaca'da yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kalan vatandaşlar, yerel ekiplerin müdahalesiyle güvenli bir şekilde kurtarıldı. Kar yağışı, ulaşımda aksamalara yol açtı.

Drift Yapan Sürücüye 58 Bin 217 Lira Cezası

Adana'da drift yaparak trafiği tehlikeye atan bir sürücüye 58 bin lira ceza verildi ve ehliyeti iki ay süreyle askıya alındı.