ÜLKER’DEN TÜRKİYE MİLLİ PARALİMPİK KOMİTESİ İLE YENİ İŞ BİRLİĞİ
Türkiye’nin önde gelen gıda markası Ülker, spora verdiği desteklere bir yenisini ekledi. Futbol ve basketbol gibi sporlara uzun yıllardır destek veren Ülker, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ile iş birliği anlaşması imzaladı. Çamlıca Kampüsü’nde gerçekleşen törende, sponsorluk anlaşmasını Ülker CEO’su Mete Buyurgan ile Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Dr. Av. Murat Aksu imzaladı. Törende, paralimpik sporcular Nil Mısır ve Serkan Yıldırım da yer aldı.
ÜLKER’DEN YAPILAN SÖZLER
Ülker CEO’su Mete Buyurgan, törende spora verdikleri desteği vurgulayarak, paralimpik milli sporcuların azmi ve kararlılığının ilham verici olduğunu belirtti. Buyurgan, sporcuya destek ve motivasyon sağlamanın toplumdaki fırsat eşitliği farkındalığını artıracağına inandıklarını söyledi. Türkiye Paralimpik Komitesi Başkanı Murat Aksu ise Ülker’in desteğinin sporcuların başarılarını daha geniş kitlelere ulaştıracağını ve toplumda farkındalık yaratacağını ifade etti.
PARALİMPİK SPORCULARIN MESAJLARI
Paralimpik sporcular Nil Mısır ve Serkan Yıldırım da törende duygularını dile getirdi. Nil Mısır, Ülker’in desteğinin umut ve ilham kaynağı olduğunu belirterek, markanın başarılarına daha çok insanın tanıklık edeceğini ve toplumda farkındalık oluşturacağını söyledi. Serkan Yıldırım ise Ülker’in sporcuya sadece maddi değil, moral ve motivasyon sağladığını belirterek, iş birliğinin geniş kitlelere sporun birleştirici gücünü gösterme fırsatı sunacağını ifade etti.
ÜLKER VE TEKERRİNK PROJESİ
Ülker, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ile yürütülen tekeRRenk projesine de destek veriyor. Bu proje, 2020-2024 yılları arasında 10 milyondan fazla engelli bireye ve tekerlekli sandalyelere yönelik farkındalığı artırmayı hedefliyor. Projede, paralimpik sporcuların hikayelerinden ilham alınarak tekerlekli sandalye jantları tasarlandı. Bu proje, sporcuların başarılarını daha geniş kitlelere duyurma ve toplumda farkındalık yaratma amacını taşıyor.