SORUŞTURMA TAMAMLANDI: GÜNGÖREN’DE FAST FOOD DÜKKANINDA YAŞANAN OLAYDA 2 SANIĞA MÜEBBET HAPİS İSTENİYOR
İstanbul’un Güngören ilçesinde Şubat ayında bir fast food dükkanında yaşanan olayla ilgili yürütülen soruşturma sona erdi. Umut Emre Aytekin’in darp edilerek hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olayla ilgili hazırlanan iddianamede, 2 sanığın müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.
İDDİANAME HAZIRLANDI: 2 SANIĞA MÜEBBET HAPİS CEZASI İSTENİYOR
Umut Emre Aytekin’in ölümüyle sonuçlanan olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame, davanın seyrini belirleyecek nitelikte. İddianamede, 2 sanığın kasten adam öldürme suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor.
ADALET YOLLARDA: AYTEKİN AİLESİNİN BEKLEDİĞİ KARAR YAKLAŞIYOR
Umut Emre Aytekin’in ailesi ve yakın çevresi, adaletin yerini bulması için uzun bir süredir bekleyiş içerisindeydi. Şimdi ise iddianamenin mahkeme sürecine girmesiyle birlikte, Aytekin ailesinin beklediği karara ulaşma umudu arttı. Davanın ilerleyen süreçte nasıl bir sonuca ulaşacağı merakla bekleniyor.