Üsküdar’da Kadına Biber Gazı Sıktı

OTOMOBİLDE YOL VERME TARTIŞMASI

Üsküdar’da seyir halindeki otomobilin şoförü ile başka bir aracın sürücüsü arasında yol verme konusunda bir tartışma başladı. Bu tartışma esnasında, otomobil sürücüsü, diğer araca çarptıktan sonra yoluna devam etti.

KADINA BİBER GAZI SIKILDI

Tartışmanın ilerlemesiyle kavgaya dönüşen olay, kısa sürede hakaretleşmeye dönüştü. Trafik ışıklarına kadar devam eden bu tartışmada otomobil sürücüsü biber gazını eline alarak, diğer aracın yolcu koltuğunda oturan kadına sıktı. O anlar, bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

KADIN GÖRME KAYBI YAŞADI

Biber gazına maruz kalan kadının yaklaşık 3 saat boyunca görme kaybı yaşadığı öğrenildi. Hastaneye giderek sağlık raporu alan kadın ve yanındaki sürücü, saldırgan otomobil sürücüsünden şikayetçi oldu. Olay sırasında saldırgan sürücünün aracının arka koltuğunda çocuğunun bulunduğu da iddialar arasında yer aldı. Kadın, daha önce boyun ameliyatı geçirmiş olduğunu ve başında korse bulunduğu halde bu saldırıya uğradığını aktardı.

Olayla ilgili olarak Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği tarafından başlatılan çalışmalarda, şüphelinin araç plakasından M.Ş. (36) olduğu tespit edildi. Şüpheli, ‘Tehlikeli şerit değiştirmek’, ‘Sürücülerin işaret vermeden şerit değiştirmesi’, ‘Başkalarını tehlikeye düşürecek şekilde gereksiz ani yavaşlama’, ‘Saygısızca araç kullanmak’ ve ‘Emniyet kemeri kullanmamak’ gibi maddelerden toplam 6 bin 139 lira idari para cezası aldı.

ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

Gözaltına alınan şüphelinin ifadesi alınarak, ‘Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek’, ‘Kasten yaralama’, ‘Mala zarar verme’, ‘Tehdit’ ve ‘Hakaret’ suçlarından adli işlem yapıldığı belirtildi. Şüphelinin yakında adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.