Volkswagen yeni modeli için tarih verdi

Markadan alınan bilgilere göre 2017 yılında Yeni Volkswagen Touareg otomobil severlerin beğenisine sunulacak. Audi Q7 ve Bentley Bentayga ile aynı platformu paylaşacak olan model ek olarak selefinden de daha büyük bir yapıda. Model büyük yapılı olduğunu üçüncü sıra koltuğa yer vermesiylede ispatlıyor. Model kullanılan hafif malzeme bileşenleriylede selefinden daha hafif olması bekleniyor.

Motor seçenekleri hakkında kesin bir bilgi yok ancak, modelde 300 Ps ve 320 Ps gücünde benzinli ve dizel motorlar sunulabilir. Ek olarak plug-in hibrid olarak da bir seçenek sunulacak. Bu versiyonun 373 Ps gücüne ve 700 Nm tork değerine sahip olması bekleniyor. Motor bu güç seçenekleriyle gelirse 0-100 Km/s hızlanmasını 6 saniyede tamamlarken 225 Km/s maksimum hıza sahip olacak. Saf elektrikle model 56 Km menzile sahip.

CNNTURK

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.