Yarın İstanbul’da Bazı Yollar Kapatılacak

YARIN YENİ YOL KAPATILMASI

Valilikten gelen bilgiler doğrultusunda, yarın saat 12.00 itibarıyla program süresince kapatılacak yollar şu şekilde belirlenmiş durumda: “Gazi Mustafa Kemalpaşa Caddesi, Sahil yönü ve bu caddeye bağlı tüm yollar, Namık Kemal Caddesi ve ona bağlı tüm yollar, Sahil Kennedy Caddesi Güney Yan Yol (Yedikule ile Çatladıkapı arasındaki bölge) ve bu yola bağlı tüm yollar, Sahil Kennedy Caddesi Kuzey Yan Yol (Kumkapı ile Yedikule arasındaki bölge) ve bu yola bağlı tüm yollar, Şehit Vefa Karakurdu üst geçidi, Yenikapı Etkinlik Alanı Liman Yolu, Namık Kemal varyantı, Samatya varyantı, Mahramacı Sokak ve bu sokağa bağlı tüm yollar.”

ALTERNATİF YOLLAR

Yapılan açıklamada, kapalı olan yollar için alternatif güzergahlar da sunuluyor. Duyuruda mevcut alternatif yollar arasında; Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Caddesi, Onuncu Yıl Bulvarı ve Avrasya Tüneli bulunuyor. Bu yolların kullanımı, trafikte yaşanacak aksamaları en aza indirecek bir seçenek oluşturuyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kırklareli’nde Özel Harekat Desteğiyle Uyuşturucu Operasyonu

Kırklareli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına özel harekat ekipleri de katıldı. Operasyonların detayları ve etkileri henüz açıklanmadı.

Safranbolu’nun Tarihi Konağına Ödül Töreni Düzenlendi

Safranbolu'da restore edilen Rauf Beyler Evi, 'Sürdürülebilir Koruma' ödülünü kazandı. Bu ödül, yapılan restorasyon uygulamasının başarısını onurlandırıyor.

Tofaş Tırla Çarpıştı: Sürücü Yaralandı

Hatay'da bir Tofaş otomobili, tırla çarpışarak ikiye bölündü; sürücü yaralandı.

Kayseri’de Atölyede Meydana Gelen Yangın Kontrol Altına Alındı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki masa sandalye atölyesinde çıkan yangın, müdahale eden ekipler tarafından kontrol altına alındı. Yangının nedeni araştırılıyor.

Edirne’de Boş Apartmanda Yangın: Çatıya Sıçradı

Edirne'de bir apartmanın çatısında yangın meydana geldi. Olay, çevrede paniğe yol açtı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.