Şampiyonlar Ligi Yeni Formatıyla Başlıyor
Şampiyonlar Ligi, yeni formatıyla perdelerini açıyor. Bu akşam 19.45’te Kenan Yıldız’lı Juventus, PSV’yi konuk edecek. Meler’in yöneteceği maçta ise Arda Güler’li Real Madrid, 22.00’de Stuttgart’ı ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi’nde ilklerin yaşanacağı yeni sezon bu akşam resmen başlıyor.
Türk Takımları Şampiyonlar Ligi’ne Damga Vuracak
32 takımlı 8 gruplu formatın tarih olduğu, 36 takımın tek bir ligde 8 farklı takımla karşılaştığı Devler Ligi’nde açılışı, Türkler yapacak. Kenan Yıldız’lı Juventus, sahasında Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile karşılaşacak. Arda Güler’li Real Madrid ise 22.00’de son şampiyon olarak Stuttgart’ı Santiago Bernabeu’da ağırlayacak.
Karşılaşmalar Canlı Olarak İzlenebilecek
İspanya’daki mücadele Halil Umut Meler tarafından yönetilecek. Her iki karşılaşma da Tabii Spor’dan canlı olarak ekranlara gelecek. TRT 1’den bugün şifresiz olarak yayınlanacak karşılaşmalar ise 19.45’te Young Boys-Aston Villa ve 22.00’de Bayern-Dinamo Zagreb olacak.