Yunanistan’da Ataman Krizi Yaşanıyor!

OLAYIN BAŞLANGICI

Maçın son çeyreğinde, 2:33 kala Ergin Ataman, tribünlerden gelen Türkiye’ye yönelik küfürlü tezahüratlara karşılık verdi. Karşılaşmanın sonlarına doğru teknik faulle oyundan ihraç edildi. Maçın ardından oldukça öfkeli bir şekilde açıklamalarda bulunan Ataman, “Sirk! Burada spor yapılmıyor! Kimse Türkiye’ye küfür edemez. Kimse benim ülkeme küfredemez. Bana diyebilirler, Panathinaikos’a diyebilirler ama kimse Türkiye’ye diyemez. İkinci teknik faulü bu yüzden aldım.” şeklinde konuştu.

OLYMPİAKOS CEPHESİNDEN TEPKİ

Olympiakos tarafı ise Ergin Ataman hakkında canlı yayında dikkat çeken bir talepte bulundu. Olympiakos’un basketbol şubesinin sahipleri olan Panagiotis ve Giorgos Angelopoulos, Ataman’ın tutuklanması gerektiğini dile getirdi. Bu açıklamalar, maçta yaşanan olayların ardından skandal olarak değerlendirildi.

ÖNEMLİ

AFAD, Akdeniz’de 4.4’lük Deprem Duyurdu

Akdeniz'de 4.4 büyüklüğünde deprem kaydedildi, sarsıntı çevre illerde hissedildi. Ege Denizi'nde ise 4.8 büyüklüğünde başka bir sarsıntı meydana geldi. Uzmanlar durumu değerlendirdi.

Ekrem İmamoğlu’nun Babasına Ait Arazi Arandı

Edremit Güre'deki arazide, Ekrem İmamoğlu'nun babasına ait mülk üzerinde arama faaliyetleri gerçekleştirildi.

Daha Fazlası!