“Yunus Akgün’e Yeni Sözleşme Geliyor”

YUNUS AKGÜN’ÜN SÖZLEŞMESİ UZATILIYOR

Kerem Aktürkoğlu’nun Galatasaray’dan ayrılmasının ardından, takımın son dönemlerdeki en dikkat çekici isimlerinden biri haline gelen Yunus Akgün, ilk 11’de daha fazla yer almaya başladı. UEFA Avrupa Ligi’nde Elfsborg ile oynanan maçta gol atan Yunus, Florya’da Adana Demirspor günlerini yeniden yaşıyor.

YENİ TEKLİF YOLDA

Düzenli olarak sahaya çıkmaya başladıkça öz güveni artan milli futbolcu, teknik direktör Okan Buruk’un vazgeçilmez oyuncularından biri oldu. Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre, Yunus Akgün, mevcut 17 milyon TL olan maaşına yüzde yüzün üzerinde bir zam alarak Galatasaray yönetiminden yeni bir sözleşme teklifi alacak. Ayrıca, Avrupa’dan bazı kulüplerin Yunus’u izlemeye aldıkları belirtiliyor. Başarılı futbolcunun yeni sözleşmesine serbest kalma maddesinin eklenmeyeceği ifade ediliyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.