Zalimin Sonu Yaklaştıkça Zulmü Artar

KILIÇDAROĞLU’NDAN BELEDİYELERE DESTEK AÇIKLAMASI

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li Adana, Antalya ve Adıyaman Belediyelerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, “Korkmayın. Dağılmayın. Umutsuzluğa kapılmayın. Zalimin sonu yaklaştıkça zulmü artar! Dayanışma duygularımla; halkçı, kamucu ve dürüst bütün belediye başkanlarımızın ve partili çalışanlarımızın yanındayım” ifadelerini kullandı.

BELEDİYELER HAKKANİYETLE SORUŞTURULMALIDIR

Adana ve Adıyaman Belediyelerine yapılan operasyondan kısa bir süre sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gözaltına alındı. Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Belediye başkanlarımız ve belediye çalışanlarımız elbette soruşturmalardan geçebilir. Ancak beşli çetelerin ve AKP’nin zenginleştirdiği müteahhitlerin ifadeleriyle bir süreç yürütülecekse; yalnızca CHP’li belediyelerimiz değil, parti ayrımı gözetilmeksizin kamu zararına yol açan tüm belediyeler hakkaniyetle soruşturulmalıdır” değerlendirmesinde bulundu.

ADALNET VE HAKKANİYET VURGUSU

Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya paylaşımlarında dikkat çeken bölümler ise şu şekilde yer aldı: “Adalet ve hakkaniyet ile yükselir; baskı ve zulümle ise çürürsün. Korkmayın. Dağılmayın. Umutsuzluğa kapılmayın. Zalimin sonu yaklaştıkça zulmü artar! Cumhuriyet Halk Partisi, temiz siyasetin evidir. Partimiz, hesap verebilirlik ve şeffaflık ilkesine bağlıdır.” Ayrıca, Adana, Antalya ve Adıyaman Belediye Başkanlarının yanı sıra İzmir önceki dönem Belediye Başkanı ve İzmir İl Başkanının en kısa sürede özgürlüklerine kavuşacaklarına dair umutlarını dile getirerek, “Demokrasi ve adalete ulaşacağımız günlerin umuduyla mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.