Zelensky: Rusya İle Müzakaraya Hazırız

UKRAYNA DEVLET BAŞKANI ZELENSKY’DEN MÜZAKERE AÇIKLAMASI

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky, yarın İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Rusya ile görüşmeye dair açıklamalarda bulundu. Zelensky, Rusya ile savaşı sona erdirmek adına “her türlü formatta” müzakerelere açık olduklarını ifade ederek, görüşmede Rusya’nın hangi temsilcisinin olacağına göre sonraki adımları belirleyeceklerini belirtti. “Ukrayna her türlü müzakere formatına hazır ve korkmuyoruz. Rusya’dan kimin geleceğini görmek için bekliyorum. O zaman Ukrayna’nın hangi adımları atması gerektiğine karar vereceğim” diye konuştu.

ANADOLU’DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞECEK

Zelensky, İstanbul’daki görüşme öncesinde Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geleceğini de duyurdu. Ayrıca, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in İstanbul’daki toplantıya katılması halinde İstanbul’a geçeceğinin altını çizdi. Zelensky, “Putin’i Türkiye’de bekliyoruz. Rusya’nın ‘Putin Ankara’ya değil, sadece İstanbul’a gelir’ gibi manipülasyonlarına izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu. Rusya, henüz yarın İstanbul’da kimlerin katılacağını açıklamamış durumda.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.