100 işçi hastanede!

Çankırı'da bulunan bir çorap fabrikasında sızan kimyasal maddeden etkilenip bayılan 100 işçi hastaneye kaldırıldı. 15 işçinin durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre; Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde bulunan bir çorap fabrikasının akşam vardiyasında çalışan işçilerin bazıları kimyasal madde sızıntısı nedeniyle baygınlık geçirdi. Gazın kısa sürede çevreye yayılması üzerine işçiler durumu sağlık ekiplerine bildirildi.

Çankırı merkez ve çevre ilçelerden gelen ambulanslarla gazdan etkilenen 100 kişi hastanelere sevk edildi.

Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılan 15 işçinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzmir Caddesi’nde Kaza: 1 Kadın Hayatını Kaybetti

İzmir Seferihisar'da meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü yaşamını yitirirken, otomobildeki iki kişi yaralandı.

Zaniolo İtalya Milli Takımına Dönmek İstiyor

Sezonun başında Galatasaray'dan Udinese'ye kiralanan Nicolo Zaniolo, İtalya Milli Takımı'na dönmeyi hedeflediğini sundu. Bu onun için önemli bir hayal.

Esnaf Kavgası Kameralara Yansıdı: Gözaltılar Var

Fatih'te iki esnaf arasındaki alan işgali tartışması kavgaya dönüştü. Gözaltına alınan iki şüpheli, kasten yaralama suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Olay anı güvenlik kamerasında görüntülendi.

Yunan Çiftçilerin Eylemleri Sınır Kapılarında Kriz Yarattı

Yunan çiftçilerin protestoları, İpsala Sınır Kapısı'nda geçişlerin kısıtlanmasına neden oldu. Bu durum, tır sürücülerini alternatif güzergahlar aramaya yönlendiriyor.

Japonya Otonom Yolcu Gemisiyle Taşımacılığı Dönüştürüyor

Dünyanın ilk otonom yolcu feribotu "Olympia Dream Seto", Nippon Vakfı tarafından Japonya'nın batısında faaliyete geçti.