14 milyar dolarlık yatırım tavsiyesi!

Geçen yıl, sıfırdan kurduğu kanser ilacı üreten San Francisco merkezli Medivation firmasını 14 milyar dolar karşılığında ilaç devi Pfizer'a satan Dr. David Hung'dan yatırım tavsiyesi geldi.

Şu an, Alzheimer ilacı üzerinde çalışan Axovant firmasında CEO görevini yürüten ve 10 yılı aşkın süredir biyoteknoloji alanında Silikon Vadisi'nde çalışan Hung, ürün ve değer farkının önemine çekerek "Ürüne dönüştüreceğiniz şeyin değerine öncelik verin." dedi.

İHTİYAÇ OLAN SEKTÖRLER

David Hung başta sağlık, çevre, enerji ve yoksullukla ilişkili konular olmak üzere bazı sektörlerin hâlen ihtiyaç içerisinde olduğunu belirtti.

"Bir şeyin önemine değer verdiğiniz zaman da para kazanabilirsiniz." diyen tıp doktoru, "Eğer önemli bir şey yaparsanız son derece kazançlı olabilir ancak amaç bu olmamalı. Hedef değer yaratmak olmalı, gerçekten değer üretirseniz zenginlik de yaratırsınız. Bazen insanlığın geriye gittiğini düşünüyorum." eleştirisinde bulundu.

Habertürk

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Yeni Eksper Sisteminde 40 Bin Lira Limit Belirlendi

Sigortacılık Düzenleme Kurumu, kaza sonrası değer kaybı ve hasar ödemelerinde dolandırıcılığı önlemek için yeni bir düzenleme başlattı. Artık hasar tespiti eksper tarafından anında yapılacak.

İstanbul’da Hava 7 Derece Birden Soğuyacak

Yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisine giren Türkiye'de bugün iç kesimlerde sağanak beklenirken sıcaklıklarda önemli bir değişim olmayacak. Meteoroloji verilerine göre yurt genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak.

CHP’de Saat 13.00’te: Gündem İhraç ve Kurultay

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün saat 13.00'te toplanacak ve kurultay süreci ile parti içi ihraç tartışmaları ele alınacak. Toplantı öncesinde yaşanan gerilim, mahkemenin mutlak butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa dönmesiyle başladı.

İki Zanlının Dosyası Zaman Aşımından Düştü

Diyarbakır'da 24 Ocak 2021'de makam aracında pusuya düşürülerek şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın dosyasında zaman aşımı nedeniyle yeni bir gelişme yaşandı. Okkan, 1997 ila 2001 yılları arasında Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.