17 ilde FETÖ operasyonu

15 Temmuz’da darbeye kalkışan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılaması soruşturması kapsamında 17 ilde yürütülen operasyonlarda 60 kişi gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, MİT Sinyal İstihbarat Dairesi bünyesinde görevli askerlere yönelik yürütülen FETÖ soruşturmasında aktif görevde olan 15 astsubay hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılıkları örgütün şifreli haberleşme programı ‘Bylock’ kullandığı tespit edilen 43 kişi ile örgütün mali yapılanmasında bulunduğu belirtilen 17 kişinin yakalanmasına yönelik gözaltı kararı verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri aralarında Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 17 ilde 60 farklı adrese sabah erken saatlerde eş zamanlı baskın düzenledi. Polis ekiplerinin adreslerdeki aramaları devam ediyor.

TRT

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Hakan Safi Bu Akşam Transfer Açıklıyor

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi için geri sayım başladı. 7 Haziran'da yapılacak seçimde Aziz Yıldırım ile yarışacak olan Hakan Safi, çalışmalarını hızlandırdı.

NASA, Uzay İstasyonunda Acil Onarım Başlattı

NASA sözcüsü, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki Rusya'ya ait Zvezda modülünde altı yıldır devam eden çatlaklar ve hava kaçakları olduğunu belirtti. Rus uzay ajansı Roscosmos daha önce sorunu gidermek için girişimlerde bulundu ancak yeni sızıntılar tespit edildi.

Sigaralara 5 Lira Zam Daha

En son şubat ayında zamlanan sigaralara bugün 5 lira daha zam geldi ve iki ayrı gruptaki sigaraların en ucuzu 105 liraya, en pahalısı 120 liraya yükseldi. Zam iki sigara grubunu kapsıyor.

Albayrak, Çalhanoğlu’nu Dört Gözle Galatasaray’a Bekliyor

Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, takımın üst üste dördüncü şampiyonluğunu, Okan Buruk ile çalışma sürecini ve gelecek hedeflerini detaylı şekilde anlattı. Albayrak, Hakan Çalhanoğlu'nu Galatasaray'a getirmek için anlaştığını ancak seçimi kaybettiğini söyledi.

Reyhanlı Davasında 3 Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te 53 kişinin öldüğü bombalı saldırılarla ilgili davada 6 sanıktan 3'ü 53 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca bu sanıklara toplam 3 bin 921 yıl hapis cezası verdi.