5 Bakanlık Memur Alımı Duyurdu: Detaylar

2025 PERSONEL ALIMI İLANI YAYIMLANDI

Yayımlanan ilanlar doğrultusunda, 6 Ocak 2025 tarihi itibari ile toplam 202 kişilik boş kadro için başvuru alınacağı bilgisi aktarılıyor. Peki, bu önemli personel alımları için aranan koşullar neler? Başvuru süreçleri nasıl ve nereye yapılacak? Kamuya yapılacak bu 202 memur alımı ile ilgili detaylar aşağıda bulunuyor.

KAMU KURUMLARI TARAFINDAN YAPILACAK ALIMLAR

Tarım ve Orman Bakanlığı, Genel İdare Hizmetleri sınıfında istihdam edilecek şekilde, toplam 99 Tarım ve Orman Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise bünyesine toplam 35 memur alımı gerçekleştirecek. Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatındaki kişiler için sözleşmeli personel alımı da yapılacak. Emniyet Genel Müdürlüğü ise toplamda 42 personel alacak. Son olarak, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan ilana göre, Din İşleri uzman yardımcısı kadrolarına alımlar gerçekleştirilecek.

BAŞVURU TARİHLERİ VE DETAYLAR

Başvuru işlemleri 6 – 17 Ocak 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İlgilenen adaylar, ilanların detaylarına ulaşmak için ilgili resmi kaynakları ziyaret etmelidir. İlana dair tüm ayrıntılara ulaşmak için TIKLAYINIZ.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ukrayna, Akdeniz’de Rus Petrol Tankerini Vurdu

Ukrayna, Akdeniz'de Rusya'ya ait bir petrol tankerine düzenlediği saldırıyı "özgün bir operasyon" olarak duyurdu ve geminin ciddi şekilde zarar gördüğünü bildirdi.

İzmit’te İHA Düşüşü Üzerine İnceleme Başlatıldı

İzmit kırsalında düşen insansız hava aracı, olay yerinde ekiplere müdahale ettirdi.

Zuhal Böcek Ve Diğerleri Tahliye Oldu

Antalya'daki yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek'in yanı sıra H.T.A. ve S.E. serbest bırakıldı.

Uyuşturucu Davasında ICRYPEX Başkanı İçer’e Müebbet İstendi

ICRYPEX Başkanı Gökalp İçer'e, uyuşturucu ticareti ve kadına karşı olası kasten öldürme suçlarından müebbet hapis cezası talebiyle iddianame hazırlandı.

Beşiktaş’ta Kaleci Günok Ayrılmak İstiyor İddiası

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın eldivenleri Ersin Destanoğlu'na vermesiyle Mert Günok'un takımdan ayrılması gündeme geldi. Deneyimli kaleci, düzenli oynayabileceği bir takım arayışında.