Marsilya’nın Teklifi Yetersiz, Fenerbahçe Talep Etti!

MARSİLYA’DAN YETİŞEN YILDIZA TEKLİF

Fenerbahçe’nin Jose Mourinho yönetiminde parlayan genç stoperi Yusuf Akçiçek, Avrupa’nın dev kulüplerinin dikkatini çekiyor. Fransız takımı Marsilya, 19 yaşındaki yıldız oyuncu için sarı-lacivertlilere 15 milyon euroluk resmi bir teklif sundu. Ancak Fenerbahçe, bu teklifi yetersiz bularak 20 milyon eurodan kapıyı açtı. Eğer transfer bu fiyata gerçekleşirse, Yusuf Akçiçek, Kim Min-Jae’yi geçerek Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelle satılan stoperi olacak.

TEKLİF VE PAZARLIK SÜRECİ

Sözcü’nün haberine göre, Marsilya, Yusuf Akçiçek’in bu sezon sergilediği etkileyici performanstan etkilenerek 15 milyon euroluk bir teklif yapmış. Ancak Fenerbahçe yönetimi, genç oyuncunun potansiyeline güvenerek 20 milyon eurodan aşağı bir rakama razı olmayacaklarını duyurdu. İki kulüp arasında pazarlıklar sürerken, Fenerbahçe’nin transfer konusunda aceleci davranmayacağı bildiriliyor. X platformundaki yorumlar, Marsilya’nın ilgisinin ciddi olduğu ve transferin 20 milyon euroyu aşabileceği yönünde.

Yusuf Akçiçek, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 18 maçta 2 gol ve 1 asistle dikkat çekiyor. Anderlecht ve Lyon karşılaşmalarında gösterdiği performansla övgü alan 19 yaşındaki stoper, Jose Mourinho’nun da takdirini kazanmış durumda. 1.90 boyundaki sol ayaklı savunmacı, hava toplarında ve topla çıkışlardaki soğukkanlılığıyla A Milli Takım’a yükselmiş. Fenerbahçe ile 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan Akçiçek’in piyasa değeri 5.5 milyon euro olarak belirlenmiş olsa da, kulüp yönetimi onun değerini çok daha yüksek görüyor.

REKOR SATIŞLA TARİHE GEÇİYOR

Eğer Marsilya, Fenerbahçe’nin talep ettiği 20 milyon euroluk bonservisi kabul ederse, Yusuf Akçiçek, Kim Min-Jae’nin 2021 yılında Napoli’ye 18 milyon euroya transfer rekorunu kırarak Fenerbahçe’nin en pahalı stoper satışı haline gelecek. Daha önceki X gönderilerinde, Akçiçek için Bayern Münih, Manchester United ve Monaco gibi büyük kulüplerin de ilgi gösterdiği belirtilmiş, bazı kaynaklar da Fenerbahçe’nin 40 milyon euro gibi rekor bir bonservis talep edebileceğini öne sürmüştü. Ancak şu an için Marsilya ile olan görüşmeler ön planda.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Mehmet Akif Ersoy Yeni Avukatıyla Savunma Sürecine Geçti

Mehmet Akif Ersoy, savunma avukatlarıyla yollarını ayırarak yeni süreci için Ankara Barosu’ndan Avukat Hüseyin Kaya’yla anlaşma sağladı. Kaya, önceki dönemde Dilan - Engin Polat çiftinin avukatlığını yapmıştı.

TV+ Platformundan Jasmine Dizisine Yayın Durdurma Kararı

TV+ platformu, HBO Max ile yaptığı ortak lisans anlaşması çerçevesinde Jasmine dizisini yayından kaldırma kararı aldı.

Edirne İpsala’daki Çiftlikteki Yangında Büyük Hasar

Edirne'deki bir çiftlikte meydana gelen yangında, bir ev, iki biçerdöver, iki otomobil, iki traktör römorku ve çeşitli tarım aletleri zarar gördü.

Morgan Stanley Altın Fiyatlarını 2026 İçin Öngördü

Morgan Stanley, merkez bankalarının ve ETF'lerin alım azaltımlarının altın fiyatlarını 2026'da etkileyerek yükselişin yavaşlayacağını tahmin etti. Faiz indirimleri ve zayıf dolar ise destek sağlayacak.

Hakan Fidan, Tom Barrack ile Ankara’da Görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack ile bir araya geldi ve görüşmede önemli konular ele alındı.