A MİLLİ TAKIMDA KADRO DEĞİŞİKLİĞİ
A Millî Takımımız, ABD ve Meksika ile yapacağı özel maçlar için bugün akşam saatlerinde Boston’a yolculuk edecek. Ancak, aday kadrosunda zorunlu değişiklikler meydana geldi.
HAKAN ÇALHANOĞLU’NUN SAKATLIĞI
Paris Saint-Germain ile Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlık geçiren Hakan Çalhanoğlu’nun, Almanya’da yapılan muayene ve tetkiklerin sonuçları değerlendirilip, futbolcunun özel maçlar döneminde tamamen sağlığına kavuşamayacağı tespit edildi. Bu nedenle, Hakan Çalhanoğlu’nun aday kadrodan çıkarılması uygun bulundu.
SAKAT OYUNCULARDAN KÖTÜ HABER
A Millî Takım sağlık heyeti, Uğurcan Çakır ve Mustafa Hekimoğlu’nun kamp sırasında yapılan muayene ve tetkiklerinde mevcut sakatlıklarının özel maçlar sürecinde tamamen iyileşmeyeceğini belirledi. Bu nedenle, bu iki futbolcunun da aday kadrodan çıkarılmasına karar verildi.
AHMED KUTUCU KADRODA
Öte yandan, Galatasaray’dan Ahmed Kutucu, ABD’ye gidecek aday kadroya dâhil edildi.