A Milli Futbol Takımı, ABD’ye gidiyor

2026 DÜNYA KUPASI ELEMELERİNE HAZIRLIK

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri için gerçekleştireceği ABD yolculuğuna yarın başlayacak. Bugün saat 16.00 itibarıyla TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bir araya gelecek olan milli takım, ilk antrenmanını yarın saat 16.45’te, ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirecek. İstanbul’da bu antrenmanın ardından, saat 23.00’te Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla ABD’nin Boston kentine hareket edecek. Milliler, 6 Haziran’a kadar burada çalışmalarını sürdürecek, ardından Hartford’a geçerek ABD maçı hazırlıklarına devam edecek.

ABD’DE DÜZENLENECEK MAÇLAR

Milliler, Eylül ayında oynayacağı 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri öncesinde, 7 Haziran Cumartesi günü ABD ile karşı karşıya gelecek. Connecticut eyaletinin East Hartford kentinde bulunan Pratt&Whitney Stadı’nda yer alacak bu karşılaşma, TSİ 22.40’da başlayacak. Ay-yıldızlı ekip, ABD’deki ikinci özel maçında ise 11 Haziran Çarşamba günü Kuzey Carolina eyaletinin Chapel Hill kentindeki Kenan Stadı’nda 2026 Dünya Kupası’nın bir diğer ev sahibi olan Meksika ile karşılaşacak. Bu maç, TSİ 04.00’te başlayacak.

AÇIKLAMA YAPAN TEKNİK DİREKTÖR

Teknik direktör Vincenzo Montella, 29 kişilik aday kadroyu belirledi. Kadroda şu futbolcular bulunuyor: Kaleciler; Altay Bayındır, Berke Özer, Muhammed Şengezer ve Uğurcan Çakır. Defans oyuncuları; Çağlar Söyüncü, Eren Elmalı, Merih Demiral, Mert Müldür, Mustafa Eskihellaç, Samet Akaydın, Yasin Özcan, Yusuf Akçiçek ve Zeki Çelik. Orta saha oyuncuları; Demir Ege Tıknaz, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü ve Salih Özcan. Forvet kadrosunda yer alan isimler ise; Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Can Uzun, Deniz Gül, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Mustafa Hekimoğlu ve Oğuz Aydın.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.