Abd: Ukrayna İle Maden Anlaşması İmzalandı

ABD İLE UKRAYNA ANLAŞMA YAPTI

ABD Hazine Bakanlığı, konuya dair yaptığı açıklamada, “ABD ile Ukrayna yeniden yapılandırma yatırım fonu kurulması için anlaşma imzalandı” sözlerine yer verdi. Ukrayna Birinci Başbakan Yardımcısı Yulia Svyrydenko, anlaşmanın imzalanması için ABD’nin başkenti Washington’a seyahat etmişti.

İKİ ÜLKE ARASINDA MUTABAKAT ZAPTI

İki ülke, 18 Nisan’da Ukrayna’daki maden kaynaklarının geliştirilmesine yönelik bir anlaşma hazırlığı için mutabakat zaptı imzalamıştı. Bu belgede, taraflar 26 Nisan’a kadar görüşmeleri tamamlamayı ve anlaşmayı en kısa sürede imzalamayı amaçladıklarını ifade etmişti. Ukraynalı yetkililer, ABD Başkanı Donald Trump tarafından desteklenen bu anlaşmanın, azalan Amerikan desteğini yeniden güvence altına almasına yardımcı olmasını bekliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Perakende Ticaret İdari Para Cezaları Artırıldı: Resmi Gazete’de Yayımlandı

Perakende ticaret denetimleri kapsamında kesilen cezalar, yeniden değerleme oranı olan yüzde 25,49 oranında yükseltildi.

Kahramanmaraş’ta 4.2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Uzmanlar, bu sarsıntının Adana Havzası'nın etki alanında olduğunu vurguladı.

İcardi Hakkında Samimi Açıklamalar Yapan Simge Sağın

Simge Sağın, "Aşkın Olayım" şarkısıyla bağlantılı olarak futbolcu Mauro Icardi ile özel bir ilişki geliştirdiğini ifade etti.

Güneş Rüzgarları Ve Korona Üzerine Kritik Gözlemler

NASA, PUNCH projesi ile Güneş’in daha önce görülmemiş görüntülerini elde etti. Bu gelişme, güneş araştırmalarında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Meral Akşener Leyla Zana’ya Dayanışma Mesajı Gönderdi

Eski İYİ Parti lideri Meral Akşener, bir futbol karşılaşmasında cinsiyetçi saldırılara uğrayan Leyla Zana'ya destek olmak amacıyla telefonla iletişime geçti.