Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Sandıklı ilçesinde düğünlerde silah atan kişilere yönelik olarak eş zamanlı bir operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyonda, baskın yapılan yerlerde 16’sı ruhsatlı toplam 55 silah ele geçirildi.
ÇAMAŞIR MAKİNESİNDE SİLAH BULUNDU
Gerçekleştirilen aramalar esnasında jandarma, elde ettiği görüntülerle, baskın yapılan adreslerde silahlara dair pek çok bulguya ulaştı. Ekipler, arama yaptıkları yerlerde her köşeden silah çıkmasıyla dikkat çekti. Çamaşır makinesinin içinde bile bir silah bulunduğu operasyonda, 22 kişi gözaltına alındı.
GÖZALTINDAKİ ŞÜPHELİLERDEN 1’İ TUTUKLANDI
Kişilerin işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 22 kişiden 13’ü, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Mahkemeye çıkarılan 1 kişi ise tutuklandı.