AHMET TÜRK’ÜN TORUNU HAYATINI KAYBETTİ
İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Türk’ün torunu Hüseyin Reber Türk, Mersin’de gerçekleşen silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde Mersin-Adana D400 kara yolu Serbest Bölge köprülü kavşağı altında yaşandı. Ahmet Türk’ün torunu Hüseyin Reber Türk ile beraberindeki bir kişi, silahlı saldırıya maruz kaldı.
POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNE GİTTİ
Çevredekilerin ihbarı sonrasında olay yerine hızlıca polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralanan Hüseyin Reber Türk ile yanındaki kişi, ambulanslarla en yakın hastaneye sevk edildi. Fakat, Hüseyin Reber Türk hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hüseyin Reber Türk’ün cenazesi, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.
SALDIRGANLARIN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Olayın ardından polis, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri tespit etmek ve yakalamak amacıyla geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Bu durum, Mardin’deki gelişmelerin yanı sıra özelikle yerel halk arasında büyük bir infial yarattı.