AK Parti’den Baykal’a ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Menderes Türel, Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a ziyarette bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ankara’da hemşehrisi CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı tedavi gördüğü Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Sosyal medya hesabından ziyaretini açıklayan Türel, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Deniz Baykal’ı Ankara’da ziyaret ettim. Bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi paylaştım. Sağlığının her geçen gün daha iyiye gittiğini duymak ve görmek bizleri sevindirdi. Antalyalılara selamlarını gönderdi. Kısa sohbetimizde gündemden uzak kalmadığına da şahit oldum.”

TEDAVİSİ DEVAM GÖRÜYOR, HENÜZ YEMİN ETMEDİ

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 16 Ekim 2017 tarihinde Ankara’daki evinde rahatsızlandıktan sonra uzun süre İbn-i Sina Hastanesi’ne tedavi gördü. Beyin damarında tıkanıklık nedeniyle tedavi gören Baykal, ardından fizik tedavi için Almanya’ya gitti. Almanya’da 2,5 ay kaldıktan sonra 20 Mart’ta yurda dönen Baykal, Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı. Baykal, 24 Haziran genel seçimlerinde yeniden aday gösterildiği Antalya’dan partisinin birinci sıra milletvekili olarak yeniden meclis çatısına girdi. Tedavi süreci devam eden Baykal, henüz milletvekili yemini etmedi.

TRT

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Sigaralara 5 Lira Zam Daha

En son şubat ayında zamlanan sigaralara bugün 5 lira daha zam geldi ve iki ayrı gruptaki sigaraların en ucuzu 105 liraya, en pahalısı 120 liraya yükseldi. Zam iki sigara grubunu kapsıyor.

Albayrak, Çalhanoğlu’nu Dört Gözle Galatasaray’a Bekliyor

Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, takımın üst üste dördüncü şampiyonluğunu, Okan Buruk ile çalışma sürecini ve gelecek hedeflerini detaylı şekilde anlattı. Albayrak, Hakan Çalhanoğlu'nu Galatasaray'a getirmek için anlaştığını ancak seçimi kaybettiğini söyledi.

Reyhanlı Davasında 3 Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te 53 kişinin öldüğü bombalı saldırılarla ilgili davada 6 sanıktan 3'ü 53 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca bu sanıklara toplam 3 bin 921 yıl hapis cezası verdi.

Kılıçdaroğlu, 9 Haziran’da Grup Toplantısında Kürsüye Çıkacak

CHP Merkez Yönetim Kurulu, Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Parti Sözcüsü Müslim Sarı, Kılıçdaroğlu'nun 9 Haziran 2026'da TBMM'de grup toplantısına katılacağını duyurdu.

Uzman Erbaş ve Erler İçin Kamu İstihdamı

AK Parti'nin hazırladığı 17 maddelik Uzman Erbaş Kanunu teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na sunuldu ve sözleşmeli erbaş erlerin kamuda istihdamını öngörüyor. Teklif, TSK personelinin özlük haklarını iyileştirmeyi hedefliyor.