AK Partili başkanın aracı kurşunlandı

Sakarya'nın Sapanca İlçesi Belediye Başkanı AK Partili Aydın Yılmazer'in makam otomobili, dün sabaha doğru park halindeyken kurşunlandı. Polisin kamera kayıtlarından yola çıkarak yakaladığı şüpheli, aracı şoföre kızdığı için kurşunladığını söyledi.

Olay, dün 02.30 sıralarında meydana geldi. Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'in belediye binası önünde bulunan park halindeki makam otomobilinde sabah kurşun delikleri olduğu görüldü. Polise yapılan başvurunun ardından olay yerine gelen ekipler, araçta 3 kurşun deliği olduğunu belirledi.

Buradaki güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Kayıtlarda şüphelinin 35 yaşındaki E.C. olduğu belirlendi. E.C. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin ifadesinde, daha önce makam şoförü ile tartıştığı için olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.

Altında Sert Düşüş

ABD'nin İran'a yeni saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti ve enflasyon endişelerini artırarak altının ons fiyatını 4 bin 200 doların altına düşürdü. Altın 23 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

BYD Türkiye Fabrika Planlarını Askıya Aldı

BYD'nin icradan sorumlu yetkilisi Stella Li, Türkiye'deki fabrika kurulumunun askıya alındığını açıkladı. Macaristan'daki tesisin ise dördüncü çeyrekte üretime başlayacağını belirtti.

FBI Dünya Kupası’nda İHA Önlemi Aldı

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Federal Havacılık İdaresi (FAA), 2026 FIFA Dünya Kupası süresince stadyumlarda drone kullanımını yasaklayarak güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkarıyor. FBI, yaptığı açıklamada Houston'daki Taraftar Festivali için uçuş kısıtlamalarının bugün başladığını duyurdu.

Fenerbahçe’de Salah Dosyası Yeniden Açıldı

Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan seçilmesiyle Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı ve Mısırlı yıldız Muhammed Salah için dosya yeniden açıldı. Yıldırım daha önce "İhtiyaç varsa alırız" demişti.