Akşener’den Mansur Yavaş’a cevap

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sözlerine yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali ile Başkent İlçeler Terminali’nde esnaf ziyaretinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali ile Başkent İlçeler Terminali’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, saat 07.30’da Ankara Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali’ndeki esnafı ziyaret etti. Akşener’e İYİ Parti Siyasi İşler Başkan Koray Aydın, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve partililer eşlik etti. Akşener, hal esnafı ile sohbet etti, sorunlarını dinledi.

MANSUR YAVAŞ SÖZLERİNE YANIT

Meral Akşener, “Mansur Yavaş’ı cumhurbaşkanı, sizi de başbakan olarak görmek istiyoruz” diyen esnafa, “Seçmen velinimetimizdir. Söylediği söze saygı duyuyoruz” karşılığını verdi.

Akşener, daha sonra halde esnafla kahvaltı yaptı ve Başkent İlçeler Terminaline geçti. Akşener, terminal esnafıyla da görüşerek, sorunlarını dinledi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Selin U. Mersin’de Bulundu

Sosyal medyada kayıp ilanı verilen 15 yaşındaki Selin U.'dan sevindirici bir haber geldi. Mersin'de annesiyle yaşayan Selin, babasını ziyaret etmek için 21 Ağustos'ta Adana'ya gitmişti.

İstanbul’da Kadına Silahlı Saldırı Gerçekleşti

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir kadına silahlı saldırı düzenlendi. Yufkacı dükkanının önünde eşiyle birlikte bulunan şahıs, kadına ateş açtı.

Lyon, Fenerbahçeli Taraftarların Biletlerini İptal Etti

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Lyon'un konuğu olacak. Sarı-lacivertliler, Kadıköy'de oynanan ilk maçta 1-1 berabere kalarak turu Fransa'ya bırakmıştı.

Antalya-Alanya Otoyolu ile Seyahat Süresi 36 Dakikaya İnecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya-Alanya Otoyolu Projesi'nin devam eden çalışmaları hakkında bilgi verdi. Otoyol, Antalya ve Alanya arasındaki artan ulaşım talebini karşılayacak.

60 Suçlu Türkiye’ye İade Edildi

Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı, Adalet Bakanlığı görevlileri ve çeşitli başkanlıkların koordineli çalışmasıyla yurt dışına kaçan aranan şahıslara operasyonlar düzenlendi. Kırmızı bültenle uluslararası düzeyde aranan 16 kişi ve ulusal seviyede aranan 44 kişi olmak üzere toplam 60 suçlu Türkiye'ye iade edildi.