HİÇBİR ŞEY KORKUTAMAZ
Hatay’da bir düğün esnasında halay başı olmak isteyen bir alkollü şahsın, kadın soliste saldırmasıyla korku dolu anlar yaşandı. Hassa ilçesindeki Akbez Mahallesi’nde gerçekleşen düğün sırasında, konuklar arasında halay başı mendili hakkında çıkan tartışma sonrasında, alkollü birey kadın solist Esin’e saldırdı. Saldırı esnasında, alkollü şahıs kadının boğazını sıkarak zor anlar yaşattı.
ŞARKICIYA TEHDİTTE BULUNDU
Olayın cep telefonuyla görüntülenen kısmında Esin Solist zor anlar yaşadı. Saldırganın daha önce başka bir kişiyle de tartıştığını belirten Esin, şahsın kendisine, “Karşıma geçip şarkı söyleyeceksin, ben ve akrabalarım halay çekeceğiz yoksa burayı taratırım” dediğini ifade etti. Şikayet üzerine ifadesi alınan şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından serbest kaldığı öğrenildi. Esin Solist, “İki çocuğum var, kimseye muhtaç olmamak için çalışıyorum” diye konuştu.
YAŞADIĞI ŞOKU ANLATTI
Saldırı anında korktuğunu belirtirken, Esin Solist yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Şahıs yaklaşık iki metre boyundaydı. Direkt boğazımı tuttu, on parmağı birden boğazımdaydı. Vatandaşlar araya girdi ama bırakmadı, 3-4 dakika boyunca boğuşma yaşandı. O esnada inci ve altın kolyem koptu, olaydan sonra bulunamadı. Saldırı anında ‘Herhalde buraya kadarmış’ diye düşündüm. Gündüzleri bir ofiste çalışıyorum, akşamları ise düğün ve mekanlarda şarkı söylüyorum. İki çocuğum var, kimseye muhtaç olmamak için çalışıyorum. Birinin iki kadeh içip ‘Hatırlamıyorum’ demesiyle ben bedel ödemek zorunda değilim. Susmayacağım, tüm çalışan annelerin sesi olmak istiyorum. Devletimize güveniyorum, şikayetimi yaptım. Ne işimden vazgeçeceğim ne de korkacağım. Yarın yine aynı yerde sahneye çıkacağım.”