Amedspor Başkanı Nahit Eren, Galatasaray karşılaşması öncesinde dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Mücadelenin nasıl geçeceğine dair öngörülerini paylaşan Eren, Mauro Icardi iddialarına da değindi. Galatasaray maçının bol gollü geçeceğini belirten Eren, Amedspor’un kazanmasını umduğunu ifade etti.
BOL GOLLÜ BİR KARŞILAŞMA BEKLENTİSİ
Amedspor Başkanı Nahit Eren, Galatasaray maçının üç ihtimale de açık olduğunu vurguladı. “Bol gollü bir karşılaşma olacak. Amedspor’un kazanmasını istiyorum tabii ki ama 3 neticeye de açık bir maç. Gollerin de yakın olacağını düşünüyorum. Seyir zevki güzel bir karşılaşma, umarım Amedspor oradan 3 puanla ayrılır,” dedi.
GALATASARAY'IN GÜCÜNE SAYGI
Eren, Galatasaray’ın son yıllardaki başarısına dikkat çekti. “Galatasaray’ın gücünün farkındayız, son 4 yılın şampiyon takımı ile oynayacağız. Biz de kendimize güveniyoruz. Şuna eminim, çok zevkli bir maç olacaktır. Ligin en çok gol atan iki takımı, iki takım da açık oynuyor. Güzel futbol oynayan bir kulübüz ama Galatasaray’ın gücünün de farkındayız,” şeklinde konuştu.
MAURO ICARDI İDDİALARINA CEVAP
Eren, adı Amedspor ile anılan Galatasaraylı eski futbolcu Mauro Icardi hakkında da açıklama yaptı. “Mauro Icardi çok konuşuldu. Nereden çıktı bilmiyorum ama bir temasımız olmadı,” ifadelerini kullandı.