Ankaragücü’nün cezası belli oldu

Disiplin Kurulu, Spor Toto 2. Lig'de Amed Sportif Faaliyetler ile oynadığı maçta yaşananlar nedeniyle MKE Ankaragücü'ne 3 maç sahasında, 2 maç da tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verdi.

Taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle MKE Ankaragücü'ne 2 maç sahasında, 2 maç da tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası ile 25 bin lira para cezası verildi.

Aynı maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle de MKE Ankaragücü'ne sahasında bir maç seyircisiz oynama ve 6 bin lira para cezası uygulandı.

PFDK, Ankaragücü Kulübü görevlileri İmdat Biçer, Orhan Kılıç ile Kemal Çorum'a da 90'ar gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

TRTSPOR

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

AK Parti’nin Terörsüz Türkiye Raporu Meclis’e Sunuldu

AK Parti, terörsüz Türkiye sürecine dair 60 sayfalık bir rapor hazırladı. Rapor, 15 başlık içeriyor ve kendini fesheden terör örgütlerine yönelik yasal düzenlemeler öneriyor.

Şam-SDG-ABD Anlaşmasında Görüşmeler Hız Kazandı

Şam yönetimi ile SDG güçleri arasındaki entegrasyon mutabakatı için görüşmelerin hızlandığı bildirildi. Mart ayında başlayan bu süreçte ilerleme kaydedildiği ifade ediliyor.

Ezgi Eyüboğlu Ve Diğer 7 Kişi Gözaltında

İstanbul'da yapılan uyuşturucu operasyonunda oyuncu Ezgi Eyüboğlu'nun da yer aldığı toplam 8 kişi gözaltına alındı.

Fenerbahçe’de Youssef En-Nesyri Transfer Süreci Başladı

Fenerbahçe, ara transfer döneminde yabancı kontenjanını açmak için Szymanski, En-Nesyri ve Becao ile yollarını ayırmayı planlıyor. En-Nesyri'ye Körfez'den teklifler olduğu belirtiliyor.

FETÖ Elebaşının Yeğeni Yasir Gülen Yakalandı

İstanbul'da gerçekleştirilen bir operasyonda, silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan Fetullah Gülen'in yeğeni Yasir Gülen gözaltına alındı.