Kanal D’nin reyting rekortmeni Uzak Şehir dizisi sezon finaliyle duygu dolu anlara sahne oldu. Şahin karakterinin Boran’ın sıktığı kurşunun önüne atlaması izleyicileri gözyaşlarına boğdu. Diziye veda eden Alper Çankaya ve Ferit Kaya için Atakan Özkaya anlamlı mesajlar paylaştı.
ŞAHİN KENDİNİ SİPER EDEREK KURTARDI
Alya ve Cihan’ın düğün telaşı romantizmle başladı. Feyyaz ve Boran’ın hamleleriyle düğün havası yasa dönüştü. Meryem, Boran’ın tehdidine boyun eğerek Serhat’ın Cihan’ın oğlu olduğunu söyledi. Alya’nın Cihan’ı alıp gitmekten başka çaresi kalmadı.
ZERRİN, DEMİR'İ NEHRE ATARAK İNTİKAM ALDI
Cihan’ı kurtarmak için Meryem, Feyyaz’ın kurşununun önüne atladı. Şahin, Cihan’ı ikinci kez ölümden kurtardı ve kurşunlara siper oldu. Zerrin, tüm yaşananlardan Demir’i sorumlu tutarak onu nehre attı.
ÖZKAYA'DAN ROL ARKADAŞLARINA DUYGUSAL VEDA
Atakan Özkaya, sosyal medyada Alper Çankaya için veda paylaşımı yaptı. Çankaya’ya “Seninle ağlamak ve gülmek ayrı bir dersti. Eyvallah benim canım” notunu yazdı. Özkaya, Ferit Kaya için de “Canım Fero’m, sen olmasan ne yapardık bilmem” ifadelerini kullandı.