Atiba kariyerini noktalamaya hazırlanıyor

Atiba Hutchinson için son iki sezondur formasını giydiği Beşiktaş kariyeri sezon sonunda noktalanacak gibi görünüyor. Sözleşmesi haziran ayında sona erecek Atiba bir süre önce sözleşmesini uzatmak için yönetim ile görüşmüş ancak kendisine yapılan tekliften memnun kalmamıştı. Yönetimin 1 artı 1 yıllık son teklifinde israr etmesi, Atiba'nın ise 3 yıllık kontrat talebi temasların tıkanmasına neden oldu.
Bu gelişme üzerine siyah-beyazlı futbol komitesi beklemeye geçti ve 32 yaşındaki oyuncuya yeni bir teklif sunmadı. Aradan geçen üç aylık dönemde tecrübeli oyuncu farklı kulüpler ile görüşmeye başladı. Özellikle Hollanda'dan bazı kulüpler ile menajeri aracılığı ile temasa geçen Kanadalı oyuncu, istediği şartları sağlaması durumda futbol hayatına Hollanda'da devam edecek.
Önümüzdeki günlerde yönetimin Atiba ile yeniden masaya oturması beklenmezken, Kanadalı futbolcunun sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılması yüksek ihtimal olarak görülüyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Dolar Güne 47,03 Liradan Başladı

ABD'de beklenenden düşük gelen enflasyon verileri, dolar endeksini 101 seviyesinin altına çekti ve endeks üst üste ikinci seansta da değer kaybetti. Yıllık ABD enflasyon oranı Haziran ayında yüzde 3,5'e gerileyerek yüzde 3,8'lik beklentilerin altında kaldı.

Motorin ve Benzine Zam Bekleniyor

Petrol ve dolar kurundaki hareketlilik benzin ve motorine zam olarak yansıyor, ABD-İran ateşkesinin sona ermesi ve Körfez saldırıları Hürmüz Boğazı'ndaki tanker geçişlerini durma noktasına getirdi. 17 Temmuz 2026'dan itibaren motorine 3,90 lira, benzine 1 lira zam yapılması bekleniyor.

PayPal’a 53 Milyar Dolarlık Ortak Teklif

Stripe ve Advent International, PayPal'ı satın almak için ortak teklif sundu. Hisse başına 60,50 dolar teklif edildi.

15 Temmuz Darbe Girişiminin 10. Yılı

FETÖ, 1960'lı yıllarda İzmir Kestanepazarı'nda temellerini atarak dini bir oluşum görüntüsüyle devletin tüm kurumlarına sızmayı hedefledi. Örgüt, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mensuplarını yerleştirdikten sonra 15 Temmuz 2016 gecesi kanlı bir darbe girişiminde bulundu.

Erdoğan’dan Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin 10. yıl dönümünde gazeteler için kaleme aldığı yazıda, FETÖ ve işbirlikçilerine karşı verilen mücadeleyi ve milletin demokrasi zaferini vurguladı. Erdoğan, o gecenin sadece bir darbe girişiminin başarısızlığı olmadığını belirtti.