Avrupa’da Uçuşlara Bombalı Tehditler Yapıldı

Bir dizi Avrupa uçuşu, bombalı tehditler nedeniyle etkilenirken, bazıları yön değiştirmek zorunda kaldı. Son günlerde en az yedi uçuş benzer tehditler almıştı. Aer Lingus, Dublin’den Roma’ya giden bir uçağın güvenlik önlemi olarak Fransa’nın Normandiya bölgesine yönlendirildiğini doğruladı. Ayrıca, bir Finnair uçağının bombalı ihbar sonrası İtalyan savaş jetleri tarafından Roma’ya eskort edildiği bildirildi. Bulgar medyası, bombalı tehditler nedeniyle üç uçağın acil iniş yaptığını aktardı. Salı günkü ihbarlara ilişkin sorumluluk üstlenilmedi ve yetkililer suçlamalarda bulunmadı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Fenerbahçe, Liverpool’u Yenerek Tarih Yazdı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Liverpool'u 3-2 yenerek sahadan galibiyetle ayrıldı. Bu sonuç, sarı-lacivertlilerin 18 yıl 7 ay sonra elde ettiği ilk galibiyet oldu.

Erdoğan: Haksız Kazanç Sağlayanlar Hesap Verecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung'un davetiyle Seul'e gitti. Temaslarını tamamlayarak yurda dönen Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AJet’ten Yurt Dışı İndirimli Bilet Kampanyası

AJet, yurt dışı hatlarında geçerli bir indirimli bilet kampanyası başlattı. Kış dönemini kapsayan bu kampanyada Türkiye çıkışlı biletler, 29 dolar artı vergilerden başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Bakan Şimşek: Fonlardan 9 Milyar Lira Tespit Edildi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, orta vadeli program hedeflerinde en büyük sapmanın enerji arz şoku nedeniyle enflasyonda yaşandığını belirtti. 2027 yılında sıkı parasal duruş, ılımlı iç talep koşulları ve beklentilerdeki iyileşmenin dezenflasyon sürecini destekleyeceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Kore’ye Gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1-4 Kasım tarihleri arasında resmi ziyaret için Güney Kore'nin başkenti Seul'e gitti. Ziyaretin ardından dönüş yolunda önemli mesajlar verdi.