Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu aynı aileden öğretmen anne ve üç çocuğu hayatını kaybetti. Bayram tatili dönüşü yaşanan kazada doktor baba ağır yaralandı. Olay Gölbaşı ilçesine bağlı Çelik köyü mevkisinde meydana geldi.
KAZADA ÖLÜ SAYISI DÖRDE YÜKSELDİ
Kazada Serkan S. yönetimindeki otomobil ile Dr. Veysel Coşkun idaresindeki araç çarpıştı. Olay yerine ambulans ve ekipler sevk edildi. Yaralılar arasında Aysel Coşkun, Muhammed Burak, Emir Mirza ve Deniz Aren Coşkun vardı. Yaralılardan öğretmen Aysel Coşkun ile iki çocuğu hastanede yaşamını yitirdi. Durumu ağırlaşan Emir Mirza Coşkun da kurtarılamadı.
ANNE VE ÇOCUKLARI YAN YANA DEFNEDİLDİ
Fedakar öğretmen ve üç çocuğu cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Yaralı doktor Veysel Coşkun ile diğer iki kişinin tedavisi sürüyor. Güvenlik güçleri kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.