Babel’den açıklama geldi

Galatasaray’da forma giyen Hollandalı oyuncu Ryan Babel, Rangers ile oynanacak maç hakkında konuştu.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray, bugün TSİ 21.45’ta Ibrox Stadyumu’nda İskoç ekibi Rangers FC ile mücadele edecek. Mücadele öncesinde Galatasaray’ın Hollandalı futbolcusu Ryan Babel, online olarak yapılan basın toplantısında soruları yanıtladı. Maç ile ilgili düşüncelerini dile getiren Babel, “Rangers çok büyük bir takım. İskoçya’daki en büyük takımlardan biri. Şu ana kadar Avrupa’da iyi oynadılar. Zor bir maç olacağı kesin. Steven Gerrard’ı Liverpool’dan çok iyi tanıyorum. Onun ile buluşacağım için mutluyum. Umarım turu geçen biz oluruz. Keşke seyircilerle oynasaydık. Rangers’ın Galatasaray gibi büyük bir taraftarları var” dedi.

Gerrard ile 2007 yılında tanıştıklarını ifade eden deneyimli futbolcu, “Çok fazla konuşan biri değil. Sahada koşuyordu. Bizi motive ediyordu. Futbolu çok iyi anlayan bir insan. Bana göre antrenör olarak çok başarılı olacak. Çok iyi bir antrenör. Hızlı oynayan bir takım kurdu. Çok başarılı bir kariyerinin olacağını biliyorum” diye konuştu.

Arda Turan ile girdiği forma rekabetiyle ilgili olarak ise Babel, “Bu sezon çok uzun. Herkes hazır olmalı. Arda çok tecrübeli bir oyuncu. Onunla oynadığım için mutluyum. Farklı pozisyonlarda da oynayabiliyoruz. Umarım turu geçeceğiz ve uzun bir sezon oynayacak. Umarım herkes bol bol oynar” ifadelerini kullandı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

CHP’de Özgür Özel Dönemindeki İhraçlar İptal Edildi

Ankara Bölge İdare Mahkemesi 36. Hukuk Dairesi, yani istinafın verdiği "mutlak butlan" kararının ardından CHP'de art arda gelişmeler yaşandı. Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay sonuçlarının iptal edilmesiyle yeniden genel başkan oldu.

Mehmet Akif Ersoy’un İddianamesi Kabul Edilmedi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mehmet Akif Ersoy ve 6 şüpheli hakkında hazırladığı iddianamede 286 yıla kadar hapis cezası talep etmişti. Mahkeme, iddianameyi eksik bularak iade etti.

Yerebatan Sarnıcı’nın Devrine Durdurma Kararı

İstanbul'un en çok ziyaret edilen simgelerinden Yerebatan Sarnıcı, uzun süredir mülkiyet tartışmalarıyla mahkeme kararları ile gündemde. Vakıflar Genel Müdürlüğü, yapının vakıf kökenli eser olduğunu belirtti.

Ankara NATO Zirvesi İçin Alarmda

Ankara'da 7-8 Temmuz'da düzenlenecek 36. NATO Liderler Zirvesi öncesinde güvenlik ve ulaşım için kapsamlı hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Zirve boyunca yollar kapatılacak ve hava sahası savaş uçaklarıyla korunacak.

Erdoğan: Afrika Halklarının Kara Gün Dostuyuz

Nijer Cumhurbaşkanı Abdurrahman Tchiani, Türkiye'ye resmi bir ziyaret gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Tchiani ile ortak basın toplantısı düzenledi.