Bahçeli’ye Taziye Ziyaretleri Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kız kardeşi Serpil Bahçeli’yi kaybetti. Siyasi partiler, Bahçeli’ye başsağlığı dilemek üzere Meclis’teki makamında ziyaret gerçekleştirdi. Meclis’teki ilk ziyareti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı. Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyeti kapıda karşıladı. Yaklaşık 15 dakika süren görüşmenin ardından Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve heyetini kapıya çıkararak uğurladı. Ziyarete ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

ÖZGÜR ÖZEL'İN TAZİYE ZİYARETİ

CHP heyetinin ziyaretinin ardından Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel ve partililer Bahçeli’yi ziyaret etti. Bahçeli, Özel’i kapıda karşılayarak içeriye aldı. Bu görüşme de yaklaşık 15 dakika sürdü.

AK PARTİ HEYETİNİN ZİYARETİ

Özel’in ziyaretinin ardından AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve beraberindeki partililer Bahçeli’yi ziyarete geldi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Ortaokul ve Liselerde Ortak Sınav Dönemi Başladı

Ortaokul ve liselerde ilk kez uygulanacak ortak sınav, 3-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fetullah Güner, sınavla birlikte Ortaöğretim Başarı Puanı'nın öneminin artacağını vurguladı.

Ara Ödemelere Bu Hafta Devam Edilecek

Dokuzuncu Fon Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında yapıldı. Toplantıya Adalet Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile bu bakanlıkların bağlı kurumları katıldı.

Türkiye ile Güney Kore Arasında Dört Anlaşma İmzalandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kore ile işbirliğini güçlendirmek amacıyla önemli adımlar atıldığını belirtti. İki ülke arasındaki ticaret hacminin 15 milyar dolara ulaşması için gerekli adımların görüşüldüğünü vurguladı.

Aleksey Batrakov, Stuttgart Maçında Takip Edilecek

Galatasaray'ın 21 yaşındaki yeteneği Aleksey Batrakov, yükselen performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sarı-kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi'nde Stuttgart ile oynayacağı maçta Batrakov'u özel olarak takip edecek.

Jesus de Miguel Maçta Geçirdiği Darbe Sonucu Hayatını Kaybetti

Tenerife ile Andorra, İspanya La Liga 2'nin 12. haftasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-2'lik eşitlikle devam ederken, 90+7. dakikada yaşanan bir pozisyon trajik bir sona yol açtı.