Başakşehir’de Otopark İçin Ağaçlar Kesildi

13 Haziran’da İstanbul Başakşehir’deki bir sanayi sitesinde otopark yapılması için yıllardır bölgeye yeşil görünüm kazandıran ağaçların kesildiği öne sürüldü. Olay, İkitelli OSB Mahallesi’ndeki Bağcılar-Güngören Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. Yaklaşık 28 iş yerinin bulunduğu bölümde otopark oluşturmak amacıyla ağaçlar kesildi.

KESİLEN AĞAÇLAR HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Kesim yapılan alan drone ile havadan görüntülendi. Bölgedeki ağaçların önemli bölümü kaldırıldı.

ESNAFTAN TEPKİ GELDİ

Sanayi sitesi esnafı ağaçların kesilmesine tepki gösterdi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Aziz İhsan Aktaş Davasında Karar Bekleniyor

Aziz İhsan Aktaş'a yönelik suç örgütü davasının 60. duruşması bugün gerçekleştirilecek. Duruşmada, 5'i tutuklu olmak üzere toplam 200 sanığın son sözleri dinlenecek.

Mehmet Uçum Çerçeve Yasayı Değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, Terörsüz Türkiye süreci için hazırlanan "çerçeve yasayı" değerlendirdi. Uçum, devletin şartlara bağlı bir yeniden başlama imkanı sunduğunu belirtti.

Terörsüz Türkiye Süreci İçin İlk Toplantı Yapılıyor

Terörsüz Türkiye sürecinin takibi ve uygulaması için Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine dair kanun çerçevesinde kurulan Takip ve Değerlendirme Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığındaki toplantıda önemli bakanlar ve yetkililer yer alıyor.

Manisa’da Berber Dükkanına Silahlı Saldırı: 2 Ölü

Olay, Gölmarmara ilçesinde bir berber dükkanında meydana geldi. Saat 17.15 sularında V.C.B. adlı bir kişi, Recep Teltik'in işlettiği dükkanına gelerek tabancayla ateş açtı.

Diyarbakır’da Plaza Yangını: 5 Kişi Dumandan Etkilendi

Talaytepe Mahallesi Laleş Bulvarı'ndaki bir plazada yangın çıktı. Yangının nedeni henüz belirlenemedi.