Berlusconi hastaneye kaldırıldı

Eski İtalya Başbakanı ve iktidar ortağı Forza Italia Partisi’nin lideri Berlusconi hastaneye kaldırıldı.

86 yaşındaki Berlusconi, kardiyovasküler sorunlar sebebiyle bu sabah Milano’daki San Raffaele hastanesinde tedavi altına alındı.

Berlusconi’nin kalp-damar cerrahinin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü ifade edildi.

ANSA ajansı da eski başbakanının durumunun stabil olduğunu yazdı.

Silvio Berlusconi, 27 Mart’ta kontrol amacıyla San Raffaele Hastanesine kaldırılmış, üç günün ardından 30 Mart’ta taburcu edilmişti.

Deneyimli İtalyan politikacı, Ocak 2022’de de San Raffaele Hastanesine yatmış ve kontroller için 8 gün hastanede kalmıştı.

İtalya’da 1994-2011 yıllarında toplamda en uzun süre başbakanlık yapan isim olan Berlusconi, Eylül 2020’de Kovid-19’a yakalanmış, iki haftalık zorlu tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşmuştu.

Berlusconi, hastane çıkışında “Bu sefer de atlatmayı başardım.” yorumunu yapmıştı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Togg 671 Bin Liraya Sıfır Faizli Kampanya Duyurdu

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, Haziran ayına yönelik bireysel ve kurumsal finansman desteğini duyurdu ve kampanyada sıfır faizli taksitli krediler öne çıkıyor. Sedan modeli T10F V2 için 900 bin liraya kadar 12 ay vade sunuluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’ye Güç Katacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Milli Güvenlik Konferansları Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında terörsüz Türkiye sürecine vurgu yaptı.

LGS’de İlk Kez Beslenme Paketi Dağıtılacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenecek LGS kapsamındaki merkezi sınavda, velilerin onay verdiği 924 bin 191 öğrenciye ilk kez beslenme paketi dağıtılacak. Sınav 13 Haziran Cumartesi günü yapılacak.

CHP’de İki Ayrı Grup Toplantısı

CHP'de haftalardır süren ve kimin konuşacağına dair belirsizlik yaratan grup toplantısı krizi sona erdi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partililerini saat 14.00'te Genel Merkez'e çağırarak tartışmaları noktaladı.

Filipinler’de 7,8’lik Deprem: 41 Can Kaybı ve Yollar Çöktü

Filipinler'in güneyindeki Mindanao Adası açıklarında meydana gelen 7,8 büyüklüğündeki depremde can kaybı 41'e yükseldi. 450'den fazla kişi yaralandı ve binlerce kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı.