Beşiktaş Başkanı: Nokta transferler olacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımının durumu ve gelecek sezona yönelik yeni transferlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Beşiktaş, her zaman şampiyonluk için oynar. Yeni dönemde başarılara kaldığımız yerden devamedebilmek için kadromuzu güçlendireceğiz. Hocamız bizden öncelikli olarak forvet ve sağ bek transferleri istedi. Nokta transferler yapacağız” dedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp gündemiyle ilgili olarak FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu. İlk olarak Süper Lig’de üst üste elde ettikleri 2 şampiyonluğun ardından bu dönemi 4. sırada tamamlamalarının kendilerini üzdüğünü belirten Başkan, “Beşiktaş, her zaman şampiyonluk için oynar. Yeni dönemde başarılara kaldığımız yerden devam edebilmek için kadromuzu güçlendireceğiz. Hocamız bizden öncelikli olarak forvet ve sağ bek transferleri istedi. Nokta transferler yapacağız. Bir yandan geleceklere bakarken diğer yandan giden ve gidecek olanlar için de çalışmalarımız olacak” ifadelerini kullandı.

VAR sistemiyle ilgili olarak da değerlendirmede bulunan Başkan Fikret Orman, “Bu sistemin hemen komple gelmesini doğru bulmuyorum. Bu konuda adım adım gitmeliyiz. Ligimizde şu anda en çok tartışılan şey penaltı ve ofsayt konuları. İlk yıl sadece bu 2 konu üzerine çalışma yapılmalı. Gelecek etapta kart konusu ve sonrasında da taç ile aut gibi şeyler eklenebilir. Bu sisteme etap etap geçmeyi daha doğru buluyorum” sözlerini sarf etti.

Süper Lig’in kalitesini yükseltmek için çalışmalarda bulunmaları gerektiğini belirten Fikret Orman, Kulüpler Birliği Başkanı olarak diğer ekiplere de mesaj gönderdi. Orman, “Ülke olarak daha çok Cenk Tosun ve Cengiz Ünder gibi yıldızları Avrupa’ya ihraç etmeliyiz. Eğer Cenk, Türkiye’den değil de İspanya Ligi’nden İngiltere’ye transfer olsaydı belki de 55-60 milyon Euro’ya gidecekti. Kısır çekişmeleri bir kenara bırakıp ligimizin seviyesini yükseğe çıkarmalıyız” yorumunu yaptı.

FANATİK

ÖNE ÇIKAN HABERLER

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.

Altında Sert Düşüş

ABD'nin İran'a yeni saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti ve enflasyon endişelerini artırarak altının ons fiyatını 4 bin 200 doların altına düşürdü. Altın 23 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

BYD Türkiye Fabrika Planlarını Askıya Aldı

BYD'nin icradan sorumlu yetkilisi Stella Li, Türkiye'deki fabrika kurulumunun askıya alındığını açıkladı. Macaristan'daki tesisin ise dördüncü çeyrekte üretime başlayacağını belirtti.

FBI Dünya Kupası’nda İHA Önlemi Aldı

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Federal Havacılık İdaresi (FAA), 2026 FIFA Dünya Kupası süresince stadyumlarda drone kullanımını yasaklayarak güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkarıyor. FBI, yaptığı açıklamada Houston'daki Taraftar Festivali için uçuş kısıtlamalarının bugün başladığını duyurdu.

Fenerbahçe’de Salah Dosyası Yeniden Açıldı

Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan seçilmesiyle Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı ve Mısırlı yıldız Muhammed Salah için dosya yeniden açıldı. Yıldırım daha önce "İhtiyaç varsa alırız" demişti.