Beşiktaş’ın Yeni Teknik Direktörü Solskjaer İstanbul’da

BEŞİKTAŞ’IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ

Beşiktaş, Norveçli teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer ile görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Siyah-Beyazlılar, Bronckhorst’un ayrılığının ardından, teknik direktörlük görevine Ole Gunnar Solskjaer’i atadı. Solskjaer, Beşiktaş ile anlaştıktan sonra İstanbul’a geldi.

KAMUYU AYDINLATAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., KAP’a yaptığı açıklamada, “Şirketimiz, Futbol A takımı teknik direktörlük görevi için Ole Gunnar Solskjaer ile görüşmelere başlamıştır” ifadelerine yer verdi.

Ole Gunnar Solskjaer’i taşıyan uçak, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne indi. Norveçli teknik adam, gerekli prosedürlerin ardından Beşiktaş yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirecek. Solskjaer’in, Samsunspor maçının ardından imza töreninin yapılması planlanıyor. Ayrıca, Solskjaer’in 5 ya da 6 kişilik bir teknik ekip kadrosuyla göreve başlayacağı öğrenildi.

SOLSKJAER’İN GEÇMİŞİ

2021 yılında Manchester United’daki görevinden ayrılan Ole Gunnar Solskjaer, 2023 yılından bu yana UEFA’da maç analisti olarak çalışmalarını sürdürüyordu.

FARKLI BİR MEYDAN OKUMA ARAYIŞI

2023 yılında “Tekrar teknik direktörlük yapmak istiyor musun?” sorusuna Solskjaer, “Evet, teklifler aldım. En son Suudi Arabistan’dan iki tane aldım” şeklinde yanıt verdi. “Aynı zamanda menajerim olan en iyi arkadaşım bunları eleyip ayırıyor” diyen Solskjaer, Manchester United’ı yönettiği dönemdeki tecrübelerinin ardından çalışmak istediği kulüplerde kendi kriterlerini belirlediğini ifade etti. “İngiltere’yi ve Premier League’i seviyorum, ancak kendimi İngiltere’ye bağlı hissetmiyorum. Belki de yeni bir kültürü deneyimlemem ve yeni bir dil öğrenmem gereken farklı bir meydan okuma olabilir” dedi. Kulübün DNA’sı ve kimliğinin kendisi için önemli olduğunu vurgulayan Solskjaer, “Beni en iyi halime ulaştırabilecek bir kulüp olmalı. Bu bir uyum meselesi” açıklamasıyla Cardiff’e gitme kararında yaşadığı uyumsuzlukları örnek gösterdi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.