2025-2026 SEZONUNDA HEYECAN SÜRÜYOR
Süper Lig’de 2025-2026 sezonunun heyecanı devam ediyor. Ligde 1. haftanın erteleme karşılaşmasında, Markus Gisdol’un teknik direktörlüğünü üstlendiği Kayserispor ile Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, hakem Adnan Deniz Kayatepe’nin yönetiminde Kayseri Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş, konuk olduğu rakibini 4-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı.
BEŞİKTAŞ GOLLE BULUŞTU
Beşiktaş’ın galibiyetini getiren goller, 15, 32 ve 58. dakikalarda Rafa Silva tarafından atıldı. Ayrıca, 45+1’de Tammy Abraham da skoru artırdı.
RAFA SILVA ŞOV YAPTI
3 golle maça damga vuran Rafa Silva, aynı zamanda kariyerinde ilk kez hat-trick yapma başarısı gösterdi.
BEŞİKTAŞ’TAN TARİHİ GALİBİYET
Kayserispor’a karşı deplasmanda attığı 4 golle Beşiktaş, bu sezon ilk deplasman galibiyetini elde etti.
PUNTA YÜKSELİŞ
Bu sonuçla birlikte bir maçı eksik olan Beşiktaş, ligde toplam puanını 9’a yükseltirken, Kayserispor 4 puanda kaldı.
SIRADA YENİ MAÇLAR VAR
Ligin bir sonraki haftasında Beşiktaş, sahasında Kocaelispor’u konuk edecek. Kayserispor ise bu kez evinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak.