Beşiktaş, Shakhtar Donetsk’e 4-2 Yenildi

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk karşısında 4-2’lik bir yenilgi aldı. Maç sonrasında Beşiktaş’ın teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, basına açıklamalarda bulundu. Solskjaer, “Öncelikle kaliteli ve iyi bir rakibe karşı oynadık.” ifadelerini kullandı. Ardından, “Daha iyi bir savunma yapmalıydık. Savunma yapsaydık bu golleri yemezdik. Özellikle son gol hayal kırıklığı yarattı. Suratımıza atılmış yumruk gibiydi. Benim için hayal kırıklığı bu.” dedi.

Solskjaer, konuşmasına devam ederek, “Hatalarımızdan öğreneceğiz. Ben farklı takımlarda bulundum. Hem oyuncu olarak hem hoca olarak 2 farktan çevirdiğim durumlar oldu. Daha hazır olacağız ve ilk golü atarak maçı çözeceğiz.” şeklinde belirtti. Bu açıklamalar, takımın yaşadığı süreç ve gelecek hedefleri hakkında ipuçları veriyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.

Altında Sert Düşüş

ABD'nin İran'a yeni saldırıları petrol fiyatlarını yükseltti ve enflasyon endişelerini artırarak altının ons fiyatını 4 bin 200 doların altına düşürdü. Altın 23 Mart'tan bu yana en düşük seviyesine geriledi.

BYD Türkiye Fabrika Planlarını Askıya Aldı

BYD'nin icradan sorumlu yetkilisi Stella Li, Türkiye'deki fabrika kurulumunun askıya alındığını açıkladı. Macaristan'daki tesisin ise dördüncü çeyrekte üretime başlayacağını belirtti.

FBI Dünya Kupası’nda İHA Önlemi Aldı

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Federal Havacılık İdaresi (FAA), 2026 FIFA Dünya Kupası süresince stadyumlarda drone kullanımını yasaklayarak güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkarıyor. FBI, yaptığı açıklamada Houston'daki Taraftar Festivali için uçuş kısıtlamalarının bugün başladığını duyurdu.

Fenerbahçe’de Salah Dosyası Yeniden Açıldı

Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan seçilmesiyle Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı ve Mısırlı yıldız Muhammed Salah için dosya yeniden açıldı. Yıldırım daha önce "İhtiyaç varsa alırız" demişti.