Kanal D’nin sevilen yarışması Beyaz’la Joker’in bölüm sonunda Beyazıt Öztürk, merakla beklenen yeni projesi Daha 17’nin sürprizini duyurdu ve izleyicilerde büyük bir heyecan yarattı. Genç yeteneklerle deneyimli isimleri bir araya getiren yapımın tanıtımını yapan ünlü şovmen, içinde Bodrum, enerji ve gençlik barındıran dizinin başlayacağını müjdeledi.
GENÇLİK HİKÂYESİ BEYAZ’IN DUYURUSUYLA GÜNDEME GELDİ
ARAS’IN GEÇMİŞİNE ULAŞMA ÇABASI KONU EDİLİYOR
Genç oyuncuların kendi yaş gruplarındaki karakterlere hayat verdiği Daha 17, yurtlarda büyüyen 17 yaşındaki Aras’ın geçmişine ulaşma çabasını merkezine alıyor. Dizi, güçlü bir aile hikâyesini gençlerin gözünden ekrana taşımaya hazırlanıyor. Manifest’in “Zamansızdık” ve Blok 3’ün “Kusura Bakma” şarkılarının tanıtımlarda yer almasıyla gençleri yakalayan yapımın, yaz ekranının en çok izlenenleri arasına girmesi bekleniyor.
BODRUM’DA ÇEKİLEN DİZİNİN KADROSU PARLIYOR
Bodrum’un eşsiz doğasının eşlik ettiği Daha 17’nin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Dizinin kadrosunda Nesrin Cavadzade, Çağan Efe Ak, Armağan Oğuz, Ceren Ayruk, Ata Yaşat, Dilara Aksüyek, Çağdaş Onur Öztürk, Melis Babadağ, Helin Elveren, Bülent Seyran, Cemal Toktaş, Hakan Meriçliler, Deniz Ali Cankorur, Ezgi Dalgıç, Berra Ahsen Uslu, Batuhan Mora, Efe Musa, Ahmet Can Özer ve Güneş Hayat yer alıyor. Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizi, pazar akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak.