Beyazıt Öztürk, sekiz yıl aradan sonra “Beyaz’la Joker” adlı programda skeç için kamera karşısına geçti. Kanal D’de perşembe akşamı ikinci sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanan programdan sürpriz bir skeç geldi. Süper Lig transfer sezonuna gönderme yapan skeçte, Beyazıt Öztürk, kulüp başkanı Faruk karakterine büründü. Gözlük ve perukla farklı birine dönüşen Beyaz, muhabirle yaptığı diyalogla izleyenleri güldürdü.
SKEÇ İZLENME REKORU KIRDI
Faruk Başkan’ın stoper transfer etmeye çalıştığı skeç yayınlanır yayınlanmaz izlenme rekoru kırdı. İzleyicilerden beğeni ve yorum yağmuru alan skeç, programın yeni sezonuna dair beklentileri artırdı. “Beyaz’la Joker”, yeni dekoru ve kurallarıyla dikkat çekecek.
YARIŞMA YENİ SEZONA HAZIR
Kanal D’nin 3 milyon TL ödüllü yarışması “Beyaz’la Joker”, 3 Eylül Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak. Erdi Yapım’ın üstlendiği yapım, yenilenen kuralları ve artan temposuyla eğlenceyi harmanlayacak.