Beykoz’da Yangın, Eğlenmek İçin Atıldı

YANGININ ÇIKTIĞI ALANDA İNCELEME BAŞLATILDI

Yangın, saat 21.05’te Çiğdem Mahallesi’ndeki ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, kimliği bilinmeyen kişilerce bölgeye işaret fişeği atıldı. Fişeğin düşmesinin ardından ormanlık alanda alevler belirmeye başladı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve belediye ekipleri hızla sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını büyümeden kısa bir süre içinde söndürdü. Yangının sebep olduğu yaklaşık 500 metrekarelik bir alan zarar gördü. Polis ekipleri, yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme çalışmalarına başladı.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekiplerinin çevredeki araştırmaları sonucunda, işaret fişeğinin karşı yamaçta bulunan Çiğdem Mahallesi Sarıkaya Caddesi civarından atıldığı belirlendi. Yapılan adres taramasında, söz konusu alanda A.A. isimli şahsın ikamet ettiği tespit edildi. A.A., verdiği beyanda eğlenmek amacıyla işaret fişeği attığını, daha sonra karşı ormanda yangın çıktığını fark edince 112’yi arayarak durumu bildirdiğini ifade etti. Kendi isteğiyle olayda kullandığı işaret fişeğini teslim eden A.A., polis ekiplerince gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Yeni Eksper Sisteminde 40 Bin Lira Limit Belirlendi

Sigortacılık Düzenleme Kurumu, kaza sonrası değer kaybı ve hasar ödemelerinde dolandırıcılığı önlemek için yeni bir düzenleme başlattı. Artık hasar tespiti eksper tarafından anında yapılacak.

İstanbul’da Hava 7 Derece Birden Soğuyacak

Yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisine giren Türkiye'de bugün iç kesimlerde sağanak beklenirken sıcaklıklarda önemli bir değişim olmayacak. Meteoroloji verilerine göre yurt genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak.

CHP’de Saat 13.00’te: Gündem İhraç ve Kurultay

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün saat 13.00'te toplanacak ve kurultay süreci ile parti içi ihraç tartışmaları ele alınacak. Toplantı öncesinde yaşanan gerilim, mahkemenin mutlak butlan kararı sonrası Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa dönmesiyle başladı.

İki Zanlının Dosyası Zaman Aşımından Düştü

Diyarbakır'da 24 Ocak 2021'de makam aracında pusuya düşürülerek şehit edilen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ın dosyasında zaman aşımı nedeniyle yeni bir gelişme yaşandı. Okkan, 1997 ila 2001 yılları arasında Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

SpaceX Halka Arzına 4 Kat Talep Geldi

SpaceX'in halka arz talebi 250 milyar doları aştı. SpaceX, yatırımcılardan 250 milyar doların üzerinde teklif aldı.