Beylikdüzü’nde Metrobüs Kazası! 1 Ölü, 20 Yaralı

KAZA SONRASI ULAŞIMDA SORUNLAR YAŞANDI

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde gerçekleşen metrobüs kazası, ulaşımda büyük aksamalara yol açtı. İki metrobüsün çarpışması neticesinde meydana gelen kazada, ilk değerlendirmelere göre 1 kişi hayatını kaybetti. 2’si ağır olmak üzere toplamda 20 kişi yaralandı. Kazanın ardından, durumu haber alan yetkililer, olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri gönderdi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere taşınırken, ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

SEFERLERİN DURMASI VE TRAFİK YOĞUNLUĞU

Kazanın ardından metrobüs seferlerinde önemli aksamalar gözlemlendi. Bölgedeki trafik yoğunluğu nedeniyle alternatif güzergahların kullanılması tavsiye ediliyor. Yetkililer, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kaza sırasında metrobüslerde hasar oluştuğu ve kırılan cam parçalarının etrafa yayıldığı gözlemlendi. Bu nedenle Haramidere Sanayi Durağı yolcu alımına kapatıldı. Seferler, Söğütlüçeşme yönünde kontrollü ve çift yönlü olarak devam ediyor.

ÖNEMLİ

Kiracı Evden Çıkmadı, Mahkeme Süreci Uzadı

Antalya'da 10 yıl önceki evini kiralayan Rus Zhanna Khudiakova, kiracısı çıkmayınca 4 yıldır binanın deposunda yaşamaya başladı.

Dem Parti Heyeti, İmralı’ya Ziyaret Gerçekleştirdi

DEM Parti heyeti, PKK'nın fesih kararının ardından Abdullah Öcalan ile görüşmek için İmralı Adası'na ziyaret gerçekleştirdi.

Daha Fazlası!